TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ AKADEMİ
TDB AKADEMİ - DİŞ PROTEZ TEKNİKERİ EĞİTİMLERİ ‘Renk Analizi ve Fonksiyonel Estetik Planlama’ Konulu Eğitim Gerçekleştirildi
  • 27.04.2016
  • 2,334

TDB Akademi tarafından düzenlenen ‘Renk Analizi ve Fonksiyonel Estetik Planlama’ konulu Diş Protez Teknikeri Eğitimi,  26 Nisan 2016 tarihinde yapıldı.

İlk defa gerçekleştirilen diş protez teknikeri eğitimi oldukça verimli geçti.

Diş Protez Teknikeri Kazım Kıran,  laboratuvar ve klinik arasında yaşanan sorunları daha rahat çözebilmek adına, yıllar içinde geliştirmiş olduğu yöntemleri katılımcı dişhekimleri ve diş teknikerleri ile paylaştı.

Eğitimde; aslında var olan çözümlerin günlük pratiğe en kolay haliyle nasıl adapte edilebileceği ve diş protez teknikerlerinin çalışma rutinlerinin vazgeçilmezleri nelerdir konuları detaylı bir şekilde tartışıldı. 

En önemli şeyin hasta memnuniyeti olduğu ifade edilerek, daha fonksiyonel ve daha estetik vaka çalışmalarının hedeflendiğinin altı çizildi.

Soru cevap kısmımın ardından konferans sonunda katılımcılara “Katılım Belgesi” verildi.

Diş Protez Teknikeri Kazım Kıran’a  ve konuklarımıza katılımlarından ötürü teşekkür ediyoruz.

TDB Akademi tarafından düzenlenen ‘Periapikal Mikrocerrahi’ konulu konferans bugün (27 Nisan 2016) 18:00-20:00 saatleri arasında Prof. Dr. Kemal Sübay’ın sunumuyla gerçekleştirilecek.

Konferansa katılım ücretsiz olup, kayıt yaptıran meslektaşlarımız kontenjan dahilinde  konferansa katılabilir.

Kayıt için müracaat Sayın Başak Kulaçoğlu’na  0312 435 93 94 / 111 nolu telefondan yapılabilir.

Türk Dişhekimleri Birliği Akademi