TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ AKADEMİ
TDB AKADEMİRenk Analizi ve Fonksiyonel Estetik Planlama’ konulu Diş Protez Teknikeri Eğitimi
  • 18.04.2016
  • 2,087

TDB Akademi tarafından düzenlenen ‘Renk Analizi ve Fonksiyonel Estetik Planlama’ konulu Diş Protez Teknikeri Eğitimi,  Diş Protez Teknikeri Kazım Kıran sunumu ile 26 Nisan 2016 tarihinde yapılacak.

Dişhekimlerinin ağız-diş sağlığı hizmetlerindeki başarısında ve kullanılan dental materyallerin doğru, uygun, güncel bilgiler ışığında restorasyonlara dönüştürülmesi ile de  verilen hizmetin kalitesinin arttırılmasında diş protez teknikerlerinin  önemli katkısı bulunmaktadır. Dişhekimi ile diş  teknikerinin arasındaki  etkin iletişimin ve kooperasyondaki uyumun geliştirilmesi kadar, laboratuvardaki uygulamaları yapan teknikerlerin beceri ve bilgilerinin arttırılması da hastalara verilen ağız-diş sağlığı hizmetinin en üst seviyede olmasına imkan tanıyacaktır.

İşte tüm bu nedenlerle TDB Akademi hazırladığı bilimsel etkinlikler yelpazesine; hem sadece diş protez teknikerlerine hem de yine aynı grup paydaşlarla dişhekimlerine eş zamanlı verilecek konferans ve uygulamalı kursları dahil etmiştir.

TDB Akademi tarafından hazırlanan; gerek dental materyallerdeki gerekse teknolojideki güncel  gelişmelerin aktarılacağı bu etkinlikler  diş  protez teknikerlerinin sürekli eğitimlerine önemli katkı sağlayacaktır.

Konferansa katılım ücretsiz olup, kayıt yaptıran Teknikerlerimiz ve isteyen meslektaşlarımız kontenjan dahilinde  konferansa katılabilir.

Kayıt için müracaat Sayın Başak Kulaçoğlu’na mesai saatleri içinde (09.00-18.00) 0312 435 93 94 / 111 nolu telefondan yapılabilir.

TDB Akademi tarafından düzenlenecek tüm etkinliklere  Akademi web sitesinden ulaşabilirsiniz.

Türk Dişhekimleri Birliği Akademi