TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ AKADEMİ
TDB AKADEMİ - DİŞ PROTEZ TEKNİKERİ EĞİTİMLERİ ‘İmplant Üstü Protezlerin Laboratuvar Aşamalarında Planlama ve Dayanak Seçimi’
  • 26.10.2016
  • 1,519

TDB Akademi tarafından düzenlenen ‘İmplant Üstü Protezlerin Laboratuvar Aşamalarında Planlama ve Dayanak Seçimi’ konulu Diş Protez Teknikeri Eğitimi,  18 Ekim 2016 tarihinde yapıldı.

Dr. Uğur Ergin ve Dr. Ruhi Kulez tarafından verilen eğitimde; implant üstü protezlerin planlanmasının, cerrahi aşamanın öncesinde yapılması gereken bir süreç olduğuna değinilerek, implant-dayanak bağlantısının önemi, çıkış profili ve dişeti yüksekliğine göre seçim kriterleri, implantın konumu ve dikey boyutun dayanakların seçimindeki etkileri, dayanakların üretildikleri malzemelerin seçim kriterlerine etkileri, kişiselleştirilmiş CAD-CAM dayanakalr farklı vaka ve laboratuvar uygulama örnekleri ele alındı.

Soru cevap kısmımın ardından konferans sonunda katılımcılara “Katılım Belgesi” verildi.

Dr. Uğur Ergin ve Dr. Ruhi Kulez ile konuklarımıza katılımlarından ötürü teşekkür ediyoruz.

‘İmplant Üstü Protezlerde Dayanakların Frezesi ve Dikkat Edilmesi Gerekenler’  konulu Diş Protez Teknikeri Eğitimi, 8 Aralık 2016 tarihinde yapılacak.

Eğitime katılım ücretsiz olup, kayıt yaptırmak zorunludur.

Kayıt için müracaat Sayın Başak Kulaçoğlu’na mesai saatleri içinde (09.00-18.00) 0312 435 93 94 / 111 nolu telefondan yapılabilir.

Türk Dişhekimleri Birliği Akademi