TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ AKADEMİ
TDB AKADEMİ ‘Meslek Birliği Neden Önemli?’ Konulu Konferans Gerçekleştirildi
  • 03.05.2016
  • 2,137

TDB Akademi tarafından düzenlenen ‘Meslek Birliği Neden Önemli?’ konulu konferans, 2 Mayıs 2016 tarihinde TDB Akademi Merkezi’nde gerçekleştirildi.

TDB Genel Başkanvekili Dr.Serdar Ak’ın sunumuyla gerçekleştirilen konferansta; meslek birliği nedir, meslek birliklerinin tarihsel gelişimi, meslek birliklerinin görev ve yetkileri gibi konular hakkında katılımcılara detaylı bilgiler verildi.

Türk Tabipleri Birliği Merkez Konseyi Başkanı Dr. Bayazıt İlhan, Türk Eczacıları Birliği Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak ve Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av.Metin Feyzioğlu’nun da ‘Meslek birliği nedir?’konusundaki değerlendirmelerinin yer aldığı kısa videoları ile zenginleşen konferansta, özellikle genç meslektaşlarımıza meslek birliğine mensup olmanın önemi ve değeri anlatıldı.

Soru cevap kısmımın ardından oldukça verimli geçen konferans sonunda, tüm katılımcılara ‘Katılım Belgesi’ verildi.

Genel Başkanvekilimize ve konuklarımıza katılımlarından ötürü teşekkür ediyoruz.

‘Kök Kanalı Tedavisi: Bildiklerimiz, Yapmadıklarımız...’ konulu konferans ise Prof. Dr. Enver Sedat Küçükay tarafından 11 Mayıs 2016 tarihinde verilecek.

Konferansa katılım ücretsiz olup, kayıt yaptıran meslektaşlarımız kontenjan dahilinde  konferansa katılabilir.

Kayıt için müracaat Sayın Başak Kulaçoğlu’na mesai saatleri içinde (09.00-18.00) 0312 435 93 94 / 111 nolu telefondan yapılabilir.

Türk Dişhekimleri Birliği Akademi